Kadın yelkenciler başarılarını Başkan Bozbey ile paylaştı

Gemlik Yelken Kulübü bünyesinde oluşturulan ve Bursa’nın ilk kadın yelken takımı olan Ladies Team, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. İstanbul’da düzenlenen Bosphorus Cup 2016 yarışlarının IRC4 sınıfında,  ikincilik elde eden Sibel Bayat, Nazan Nalcı Savaş ve Zeynep Yıldırım’dan oluşan Ladies Team, başarılarını Başkan Bozbey ile paylaştı. Takımı bir yıl önce kurduklarını belirten Sibel Bayat, “Şuan Bursa’nın tek kadın yelken takımıyız. Yeni bir takım olmamıza rağmen Bursa Yelken Kulübü’nün düzenlediği Bursa trofesinde de daha önce 4 birincilik elde ettik. İstanbul’da düzenlenen ve ilk kez katıldığımız turnuvada da ikinci olduk. Başarımızı sizinle paylaşmak istedik. Kadınların, istediği zaman her alanda başarılı olabileceklerini göstermek istedik” dedi.

Alınan başarıdan mutlu olduklarını belirten  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, Ladies Team sporcularının tüm kadınlara örnek olduklarını söyledi. Bozbey, başarılarından dolayı  sporcuları kutladı.