Kadınlar el emeği ürünlerini sergiledi

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi'nde yapılan çalışmalar düzenlenen sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay da katıldı.

Nilüfer Belediyesi’nin her zaman kadınların yanında olduğunu ve her türlü çalışmalarında destek verdiğini belirten Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, “Nilüfer’in kadınları bu kente çok güzel izler bırakıyor. İşte bu sergi de bunun bir kanıtı.  Kadınların, aile bütçelerine biraz daha katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Ekonomik özgürlüklerini kazansınlar istiyoruz. Kadınların her zaman yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp de atölye katılımcılarının bu sergiyi uzun bir emek sonucunda ortaya çıkardıklarını belirtti. Enginalp “Emek en yüce değerdir. Emek ürünü olan küçük bir tablo, küçük bir ürün, belki insan yaşamında bir hekimin verdiği ilaçtan daha fazla etkili olabilir. Arkadaşlarımızın hazırladığı el emeklerini görünce gerçekten çok mutlu oldum, kendilerini kutluyorum. Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum. Kadın Meclisi üyelerinin bundan sonra çalışmalarını çoğalarak sürdürmelerini, yeni sergiler açarak halkımıza, kentimize destek vermelerini bekliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay ve Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nebahat Ulugül, eğitmenlere plaket, kursiyerlere de sertifikalarını verdi. Sergi, 18 Mayıs’a kadar Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde izlenime açık kalacak.