Nilüfer Çoksesli Korosu’na “Entonasyon” ödülü

Türkiye’de ve yurtdışında katıldığı festival ve yarışmalarda çok sayıda ödül alan Nilüfer Belediyesi Çoksesli Korosu bu ödüllerine bir yenisini ekledi. Koro, Sanatçılar Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (SANSEV) tarafından düzenlenen Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali'nde de ödüle değer görüldü.

Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen festivale, Türkiye ve Dünya’dan kadın, erkek, karma korolar ile çocuk - gençlik koroları ve vokal gruplar katıldı.

Toplam 77 koronun sahne aldığı ve  4 gün süren festivalin son gününde Nilüfer Çoksesli Korosu sanatseverlerin karşısına çıktı.

Teşvik amacıyla verilen ödüllerde alanında çok değerli isimlerin yer aldığı Değerlendirme Kurulu, koroyu kendi kategorisinde değerlendirildi. Festivale katılan korolara,  öne çıkan özellikleri nedeniyle teşvik ödülleri verildi. Festival’de Nilüfer Çoksesli Korosu da “Entonasyon” ödülü alarak başarısını bir kez daha tescilledi.