haber

Kadriye ve Atlas halkı iftar sofrasında buluştu

Nilüfer Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle kutsal Ramazan ayının sevincini, beraberlik ve dayanışma ruhunu yaşatmaya çalışıyor.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, düzenlenen etkinliklerin yanı sıra iftarlarda da halkla beraber oluyor. Nilüfer’de artık geleneksel hale gelen iftarların ilki Kadriye ve Atlas Mahalleleri’nde düzenlendi. Mahalle halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen ilk iftara Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay da katıldı.

 

Gün içinde makamını Kadriye Mahallesi’ne taşıyan Başkan Bozbey, iftar öncesi mahalle halkının talep ve önerilerine kulak verdi. Kadriye Mahallesi’ni gezerek sıkıntılarını yerinde inceleyen Başkan Bozbey, ilgili müdürlüklere sorunların giderilmesi için talimat verdi. Kadriye Mahalle Muhtarı Muhittin Aydın’ı karavandaki makamında kabul eden Başkan Bozbey, mahalle içindeki yolların ve camii etrafında düzenleme yapılması konusunda söz verdi.

 

Görüşmelerin ardından Başkan Bozbey tüm mahalle halkı ile iftar sofrasında bir araya geldi. Ezanın okunmasıyla dualar edildi ve aynı sofra etrafında bir araya gelen 150 kişi hep birlikte orucunu açtı.

 

Başkan Bozbey daha sonra Atlas Mahallesi’ne giderek mahalleliyle birlikte sohbet etti.

Nilüfer Belediyesi Ramazan ayı boyunca 23 mahallede yaklaşık 15 bin kişiyi iftar sofralarında ağırlayacak.