Karayalçın kooperatifçiliği anlatacak

Nilüfer Belediyesi ve Sosyal Demokrasi Derneği iş birliğiyle düzenlenen Sosyal Demokrasi Seminerleri alanında uzman isimleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Mart ayında başlayan seminerler büyük ilgi görüyor. Şimdiye kadar Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Örsan K. Öymen, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, Prof. Dr. Ahmet İnam, Prof. Dr. İlhan Tekelli, Erol Tuncel, Ali Topuz, Doç. Dr. Mustafa Şen, CHP Ankara Milletvekili A. Gülsüm Bilgehan ile eski CHP Bursa Milletvekili Yahya Şimşek’in katıldığı seminerlere 7 Nisan Cuma günü eski Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın katılacak. Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşecek seminerde Murat Karayalçın, “Kooperatifçilik ve Ekonomik Kalkınma” konusunda değerlendirmelerde bulunacak. Sosyal Demokrasi Seminerleri, 11 Nisan’da eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin’in katılacağı “Siyasette Gençlik” konulu seminer ile sona erecek.