Konak Kültürevi’nde ‘‘güzel’’ bir sergi

Bursa Güzel Sanatları Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ayşen Taştekin, serginin açılışında amatör ruh ve sevgiyle gerçekleştirdikleri çalışmaların ürünlerinin beğeniye sunulduğunu belirterek, destekleri nedeniyle Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Açılışa katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursa Güzel Sanatları Koruma ve Geliştirme Derneği üyelerini ve Yönetim Kurulu’nu özellikle sanata yaptıkları katkıdan dolayı gönülden kutluyorum,” dedi. Sergide eserleri beğeniye sunulan tüm isimlerin ilerleyen tarihlerde bireysel sergileriyle sanatseverleri selamlayacaklarına inandığını vurgulayan Bozbey, “Sanatla iç içe olmak bilgi dağarcığımızı geliştirdiği gibi ruhumuzu, bedenimizi ve beynimizi de geliştirir. Özellikle zaman ayırarak sanatsal faaliyetlerin içerisine girdiğinizden dolayı hepinizi tek tek kutluyorum. Gençleri ve çocukları da sanatın içerisine katmamız gerektiğini düşünüyorum. İnanıyorum ki böylelikle Türkiye’nin geleceğini değiştirebiliriz.  Sizlerin bu katkısı, desteği, sanata olan bu inancı bizleri mutlu etmektedir. Bizler de sizlerin her zaman yanınızda olmaya özen göstereceğiz. Bu sergiye destek veren herkese teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı. Toplam 30 sanatçının 65 eser ile katıldığı karma sergi, 20 Kasım’a dek Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde ziyaretçilere açık olacak.