Konak Kültürevi Resim Atölyesi öğrencilerine tam not

Ressam Lale Ürek’in eğitmenliğini yaptığı Konak Kültürevi Resim Atölyesi’nde eğitim alan öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi, sanatseverlerden tam not aldı. Usta ressamların yapıtlarındaki özgün tarzı yakalama yolunda aşama kateden öğrencilerin eserlerinden oluşan karma serginin açılışını Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Gülay Tezcan yaptı.

Sergi açılışında öğrencilerini yalnız bırakmayan Ressam Lale Ürek, öğrencilerinin ortaya koyduğu eserlerle gurur duyduğunu belirtti. Resimlerin tarzı hakkında da bilgi veren Ressam Ürek, "Ben gördüklerimi değil, görmek istediklerimi yapıyorum. Öğrencilere de bu anlayışı aşılıyorum,” dedi.

Resimleri tek tek inceleyen Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Gülay Tezcan da sergilenen resimlerin birbirinden güzel olduğunu belirterek Konak Kültürevi Resim Atölyesi öğrencilerini tebrik etti.