Kurumlar Arası Voleybol Şampiyonası’nda heyecanlı final

Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri, yüzmeden basketbola, squashten Türk okçuluğuna birçok farklı kategorilerde yapılan heyecanlı karşılaşmalara sahne oluyor. Şenlikler kapsamında gerçekleştirilen Kurumlar Arası Voleybol Şenliği’nde final maçının ardından şampiyon takım belli oldu. Rakiplerini geçerek finale yükselen Nilüfer Belediyesi ile Ahmet Erdem Anadolu Lisesi takımlarının, şampiyonluk için sahaya çıktığı maçta, kazanan Ahmet Erdem Anadolu Lisesi oldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Ahmet Erdem Anadolu Lisesi, Nilüfer Belediyesi’ni 3-0 yenerek şampiyon oldu. Nilüfer Belediyesi ikinci olurken, Koç İlkokulu ve Nilüfer İMKB Fen Lisesi üçüncülüğü paylaştı.

Karşılaşmanın ardından Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Kaldırım ve Ahmet Erdem Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih Kocaağa, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.