Londra Enfield Belediye Başkanı Bakır’dan Bozbey’e ziyaret

Bursa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk-İngiliz Dostluk Konseri için gelen Londra Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyarette bulundu. Bursa ve Nilüfer’deki gözlemlerini dile getiren Bakır, Başkan Bozbey’i yaptığı hizmetlerden dolayı kutladı. Nilüfer’in Enfield ile benzer özellikler taşıdığını kaydeden Bakır, yapılan kültür-sanat çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Bakır ayrıca Nilüfer Çok Sesli Koro’nun İspanya’da elde ettiği başarıdan dolayı Bozbey ve koroyu tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey de Bakır’a, Nilüfer ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verirken, belediyecilik anlamında elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Ziyaretin sonunda iki başkan da bir birine Enfield ve Nilüfer’i simgeleyen hediyeler verdi.