haber

Minik öğrenciler tuval üzerinde yeteneklerini sergiledi

Çağdaş Eğitim Kurumu Özel 3 Mart Anaokulu’nda eğitim gören 3-6 yaş grubu anasınıfı öğrencileri, Resim Öğretmeni Gonca Tuncay’ın eğitmenliğinde birbirinden değerli resimlerin altına imza attı. Avusturyalı mimar Friedensreich Hundertwasser’in eserlerinden ilham alan öğrenciler, renkli dünyalarını tuvale yansıttı. Miniklerin 135  çalışması, Nilüfer Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanat severlerin beğenisine sunuldu.

 

Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu sergisinin açılışına Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu, ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi ve Anaokulu Kurucu Temsilcisi Ali Kara, ÇEK Özel 3 Mart Beşevler Anaokulu Müdürü Tülay Şener ve öğrenciler aileleriyle birlikte katıldı.

Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu, çağdaş bir toplumun oluşması için gereken tüm alt yapının sergide olduğunu söyledi. Emiroğlu, “Umudumuz bu çocuklarımızla artıyor. Umarım çok daha güzel günler bırakırız onlara. Okulumuza çok teşekkür ediyorum, ama asıl tebrik edilmesi gereken çocuklarımız. İlham alınan Avusturyalı mimarın  çizgilerini o tuvallere yansıtmak çok kolay değil. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ÇEK Özel 3 Mart Beşevler Anaokulu Müdürü Tülay Şener de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek minik öğrencileri de verdikleri emek için kutladı. Konuşmaların ardından Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu öğrencilerle birlikte yıl sonu sergisinin açılışını yaptı ve sergiyi gezdi.

 

ÇEK Özel 3 Mart Anaokulu öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi 26 Haziran’a kadar sanat severlerin izlenimine açık kalacak.