Minikler 23 Nisan coşkusunu Halk Evi’ne taşıdı

Özel Anadolu Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni ziyaret etti. 6 yaş grubundan 18 öğrenciyi Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman ağırladı. Erman, ziyarete gelen öğrencilere Türk bayrağı dağıtarak belediye hakkında bilgiler verdi. Beşevler Cimnastik Salonu ile ilgili de bilgiler veren Erman cimnastiği, tüm sporların atası olarak tanımladı ve çocuklardan sporla mutlaka ilgilenmelerini istedi.

Erman’a okullarında düzenledikleri 23 Nisan kutlamaları hakkında bilgi veren öğrenciler Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramı coşkuyla kutladıklarını anlattılar. Ziyarette minik öğrenciler hep birlikte 23 Nisan şarkısını seslendirdi. Öğrenciler 23 Nisan, Çocuk Bayramı ve Mustafa Kemaller Tükenmez şiirlerini de okuyarak bayram heyecanını bir kez daha yaşadı.