Miniklerden Çoğaldıkça’ya büyük ilgi

Nilüfer Belediyesi 'Tiyatro’ tarafından sahnelenen Çoğaldıkça adlı oyunun prömiyeri Konak Kültürevi’nde yapıldı. Çok sayıda izleyicinin katıldığı gösterimde miniklerin oldukça keyif aldığı gözlendi. Simurg adlı masaldan uyarlanan Altuğ Görgü’nün yönettiği oyunda, karanlıkta başlayan insan hayatının küçücük bir ışığın arkasından sürüklenip kimlik arayışı içerisinde yaşadığı mücadele ele alınıyor.

Mukaddes Kurmuş, Mesut Özsoy, Murat Divitçioğlu, Seda Ermiş, Mutlu Dereli ve Ferhun Yılmaz’ın rol aldığı oyun sonunda, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oyuncuları kutlayarak çiçek verdi. Oyunu özel bir rehabilitasyon merkezinden gelen işitme engelli ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nden öğrenciler de izledi.