Nilüfer pazar günü seçime gidiyor

“Nilüfer’de Demokrasi Şenliği Başlıyor, Nilüfer Mahalle Komiteleri Seçiliyor” sloganıyla katılımcı yönetim anlayışını kentte hayata geçirmek isteyen Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi, Mahalle Komiteleri’nin seçimlerine hazırlanıyor. 26 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan seçimlere yaklaşık bin iki yüz kişi kendi mahallelerinden “Mahalle Komitesi Üyesi” olabilmek için aday oldu. Nilüfer’in 64 mahallesinde gerçekleştirilecek olan seçimler, muhtarlık binalarında gerçekleştirilecek. Sandıklar 26 Ekim Pazar gün saat 09.00’dan 17.00’ye kadar açık kalacak. Nilüfer’de söz sahibi olmak isteyenler kimlikleriyle birlikte bulundukları mahalle muhtarlığında oy kullanabilecek.

Sandıkların açılmasının ardından seçmenlere Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi’nin sürprizleri de olacak. Muhtarlıklarda kurulacak sandıklarda oy kullanan seçmenler, Nilüfer Agora Çarşı’da düzenlenecek Yeni Türkü konserinde yapılacak çekilişe katılma hakkı kazanacak. Birbirinden güzel hediyelerin verileceği etkinlik sandıkların açılmasının ardından saat 19.30’da başlayacak.