Muharrem İnce’den Bozbey’e ziyaret

Referandum çalışmaları kapsamında İstanbul’un ardından Nilüfer’de halkın karşısına çıkan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, miting öncesi Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni ziyaret etti. Başkan Mustafa Bozbey’in makamında gerçekleşen ziyarette CHP İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Bilecik eski Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, CHP Nilüfer İlçe Başkanı M. Turan Tansal, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ile Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaret sonunda Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde bulunan Nilüfer Barış Meclisi'ni ve Basın Toplantı Odası’nı da Başkan Bozbey ile gezen Muharrem İnce, övgüler yağdırdı. İnce, örnek çalışmalara imza atan Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’i kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey de Türkiye'de örnek olacak çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Muharrem İnce ve beraberindekiler daha sonra Sevgi Yolu’ndan yürüyerek miting alanına gitti.