haber

Nilüfer Agora’dan Sultan geçti

Nilüfer Belediyesi’nin Bursa’da çarşı kültürünün gelecek nesillere aktarılması hedefiyle hayata geçirdiği Nilüfer Agora’dan ünlü oyuncular geçti. Bursa’ya gelen Türk Sineması’nın sultanı Türkan Şoray ile oyuncu Halit Ergenç Nilüfer Agora’daydı. Aynı gün farklı zamanlarda Nilüfer Agora’yı gezen iki ünlü oyuncu, çevredekiler için de sürpriz oldu.

 

Bursa’ya bir okulun programı için gelen Türkan Şoray, program sonrasında Nilüfer Agora’da işyeri bulunan bir arkadaşını ziyaret etti. Arkadaşıyla hasret gideren Sultan, burada yoğun ilgiyle karşılandı. Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar karşılarında gördükleri Türkan Şoray ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Gördüğü ilgi sinemanın sultanını da mutlu etti. Kimseyi kırmayan Türkan Şoray sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi onlarla kısa sohbetler etti.

 

Sık sık Bursa’ya gelen ünlü oyuncu Halit Ergenç de Nilüfer Agora’daydı. Tesadüfen Türkan Şoray ile aynı gün Nilüfer Agora’ya gelen ünlü oyuncu buradaki Firuzece Lokantası’nda yemek yiyip hayranları ile fotoğraf çektirdi.