haber

Nilüfer ailesi iftarda bir araya geldi

Her yıl Nilüfer Belediyesi personelini buluşturan geleneksel iftar yemeği, Holiday Inn Otel’de yapıldı. Oldukça keyifli bir ortamda geçen iftar yemeğinde sıcak anları paylaşan personel, yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşarak stres attı. İftara CHP Bursa Milletvekilleri Turhan Tayan, Sena Kaleli, Aykan Erdemir, İlhan Demiröz, CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya, Nilüfer İlçe Müftüsü Durmuş Ayvaz, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri, kurum idarecileri ve çok sayıda personel katıldı. 
Ramazan ayının birleştirici unsurlarına değinen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Ramazan ayının en önemli unsurlarından olan bir iftar yemeğinde daha buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yoğun iş temposundan kurtularak bir araya geldiğiniz gecede hoşça vakit geçirmenizi diliyorum. Nilüfer ailesi olarak her zaman bu şekilde birlik beraberlik içerisinde hareket etmeyi temenni ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte huzur dolu bir Ramazan ayının ardından mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum'' dedi. 

 CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan da ramazan ayının Müslüman ülkeler açısından huzur ve bereket ayı olduğunu belirterek, “Günümüzde maalesef ramazan ayında birçok bölgede kan ve gözyaşı var. Müslümanlık sadece ibadetle olmaz. Hoş görü, sabır ve merhametli olmak İslam dininin temelidir. Suriye ve diğer bölgelerde yaşanan zulmün bir an evvel sona ermesini temenni ediyorum” diye konuştu. 
CHP Bursa Milletvekilleri Aykan Erdemir, Sena Kaleli ve İlhan Demiröz de gecede söz alarak kutsal ayın önemine değindiler.