haber

Nilüfer "Aşk Olsun" dedi

Nilüfer 3. Tiyatro Festivali bir birinden değerli oyun ve sanatçıları Bursalılarla buluşturmaya devam ediyor. Festivalin ikinci oyunu olan Orhan Aydın yönetimindeki Aşk Olsun sanatseverlerden tam not aldı. Türk edebiyatının ünlü şairlerinden Can Yücel’in şiirlerinden yapılmış şarkılarla bezenmiş oyun, Yücel’in ölümünün 12. yılında saygı duruşu ifadesi taşıyor. 

Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenen oyunda usta tiyatrocular Gülsen Tuncer, Metin Coşkun, Levent Ülgen, Mert Fırat, Orhan Aydın ve Ayşegül Apak rol aldı. 

Yaşadıklarıyla edindiklerini biriktiren bir insanoğlunun gülünç, hüzünlü ve kavgalı aşk dolu hikayesinin anlatıldığı oyun sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi. Müzisyenler Emin İgüs, Mutlu Ödemiş ve Hakan Oral’ın enstrümanlarla eşlik ederek renk kattığı oyun Can Yücel’in seslendirdiği bir şiirle sona erdi. Oyun sonunda sanatçı ve izleyenler duygusal anlar yaşarken, oyuncu Levet Ülgen gözyaşlarını tutamadı. Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, oyuncular adına Gülsen Tuncer’e çiçek vererek teşekkür etti