Nilüfer Atölyeleri dansa davet ediyor

Nilüfer Belediyesi Dans Atölyeleri yeni sezona görkemli bir açılış töreniyle başladı. Dünyaca ünlü tango sanatçısı Serkan Gökçesu ve Cecilla Garcinan’ın görsel şöleninin yer aldığı açılış kokteylinde dans tutkunları bir araya geldi. Konak Kültürevi’nde düzenlenen kokteyle çok sayıda davetli katıldı. Katılımcıların müziğin ritmini bedenlerinde hissettikleri sezon açılışında unutulmaz anlar yaşandı.

Nilüfer Belediyesi Dans Atölyeleri’nde Arjantin Tango, Salsa, Bachata, Sirtaki, Modern Dans ve Zumba eğitimleri verilecek. Dans eğitimleri haftada bir saat ders ve iki saat pratik olacak şekilde eğitmen Ali Sorucu, Eray Asarlı, Erhan Güngör, Ahmet Gezen, Nilay Acar, Aslıhan Karaarslan, Burcu Özkarakaş, Burak Güner ve Aylin Çetiner tarafından Konak Kültüevi ve Altınşehir Gençlik Merkezi’nde verilecek.

Nilüfer Belediyesi Dans Atölyeleri’ne katılmak isteyenler Konak Kültürevi ve Altınşehir Gençlik Merkezi’ne başvurabilirler.