Nilüfer Avrupa'da hızlı başladı

Nilüfer Belediyespor Türkiye’deki başarısını Avrupa’da da kanıtlamak üzere çıktığı ilk maçında rakibini devirmeyi başardı. Avrupa Challenge Cup 3. tur ilk maçında Hollanda temsilcisi JMS Hurryup takımını ağırlayan Nilüfer Belediyespor, maça hızlı başladı. Boris, Çetin ve Çağlayan’ın etkili oyunuyla seyircisinin de desteğini alan temsilcimiz, maçın ilk yarısını 20-12 önde tamamladı.

İkinci yarıya daha temkinli başlayan ev sahibi takımımız, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince, rakibin etkili oyunu skoru bir ara 3 sayıya indirmesine yol açtı. Daha sonra oyunun kontrolünü ele alan Nilüfer Belediyespor, maçın sonuna doğru bulduğu sayılarla farkı 5 sayıya çıkartarak maçı 32-27 önde tamamladı. Bu galibiyetle rövanş için büyük avantaj elde eden temsilcimiz, rakibi ile önümüzdeki hafta Hollanda da karşılaşarak tur arayacak.