Nilüfer Bayrağı Ağrı zirvesinde dalgalandı

Kısa adı ULUDAK olan Uludağ Dağcılık Kulübü üyeleri yedi kişilik bir ekiple Türkiye’nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı’nın zirvesine tırmandılar. 4200 metre kampından zirveye hareket eden dağcılar ağır ve yorucu geçen 5 saat tırmanışın ardından zirveye ulaştılar. Sporcular Nilüfer Belediyesi’nin flamasını, yeni dönemde de başarılı çalışmalarının devam etmesi dileğiyle açtılar. Dağcılar dört dönemdir Nilüfer Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Bozbey ve yeni dönem yöneticilerini kutlamak için zirvede Nilüfer Belediyesi bayrağını gururla dalgalandırdılar.

Dört ülkenin topraklarını yükseklerden çok net bir şekilde izleme olanağı bulan ULUDAK üyeleri aynı gün zirveden dönüşte kampı toplayarak 14 saat süren bir faaliyet sonrası Doğu Beyazıt şehrine indiler.