Nilüfer Belediye Başkanlığı Koşusu’nu “Abuş” kazandı

Türkiye Jokey Kulübü’nün Nilüfer Belediyesi adına düzenlediği yarış Osmangazi Hipodromu’nda yapıldı. 4 yaş ve üzeri Araplar’a mahsus koşuya 11 tay katıldı. Çim pistteki 1700 metrelik koşuyu Zekeriya Ahsen Kurum’un sahibi olduğu Abuş isimli safkan, Jokey Gökhan Gökçe ile 2.11.45’lik derece yaparak kazanmayı başardı. Birinci olan tay sahibine 53 bin 500 lira kazandırdı.

Koşuda ikinciliği Gençtay, üçüncülüğü Unutulmaz, dördüncülüğü de Adımnur isimli taylar aldı. Yarış sonunda “Nilüfer Belediye Başkanlığı Kupası”nı kazanan Abuş isimli tayın sahibi Zekeriya Ahsen Kurum’a kupasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi. Oldukça çekişmeli geçen yarıştan büyük keyif aldığını belirten Bozbey, Kurum ve jokey Gökhan Gökçe’ye başarılar diledi.