haber

Nilüfer Belediye FK Aykut Akgün’ü transfer etti

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, Süper Lig tecrübesi olan Aykut Akgün’ü transfer etti.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 14. Grup’ta mücadele edecek olan Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, sezon öncesi takımını güçlendirmeyi sürdürüyor. Deneyimli teknik kadrosu ve genç, dinamik, karakterli oyuncularla şampiyonluk hedefleyen mavi yeşil beyazlı ekip, flaş bir transfer gerçekleştirdi. Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, daha önce Türk futbolunun köklü takımlarından Bursaspor ve Trabzonspor gibi takımlarda da forma giyen Aykut Akgün’ü transfer etti. Süper Lig tecrübesi de bulunan orta saha, ön libero ve stoper mevkilerinde görev yapabilen Aykut Akgün, mavi yeşil beyazlı takımla sözleşme imzaladı. Son olarak 2. Lig ekiplerinden Çorum Futbol Kulübü’nde oynayan Aykut Akgün, Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü’nün başarısı için ter dökecek.

Hedefleri olan bir takım olduklarına dikkat çeken Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü Başkanı Tamer İşler, “Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karakterli takım, karakterli oyuncu, karakterli yönetim modeli ve temiz bir futbol anlayışıyla başarımızla ses getireceğiz. Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, Bursa kentine bir değer katacak” diye konuştu.