Nilüfer Belediyesi 19 Mayıs konserini iptal etti

Nilüfer Belediyesi tıpkı Cumhuriyet Bayramlarında olduğu gibi on binlerce yurttaşla 19 Mayıs’ta dev bir yürüyüşte buluşacak. “19 Mayıs’ta saat 19.00’da gençler gelecek için yürüyor” sloganıyla organize edilen etkinlik için tüm Bursalılara çağrıda bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “19 Mayıs’ta Atatürk’ün hayal ettiği bir gelecek için, tüm yurttaşlarımızı Nilüfer’de omuz omuza yürümeye çağırıyorum. O gün sesimize yanıt veren herkesi Türk bayraklarıyla birlikte etkinliğimize bekliyorum” dedi. 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Nilüfer Kent Konseyi önünden başlayacak olan yürüyüş, Çevre İl Müdürlüğü yanındaki alanda sona erecek. Bu arada yapılacak kutlama konuşmalarının ardından düzenlenen Mor ve Ötesi konseri ise, Hatay Reyhanlı’da meydana gelen ve çok sayıda yurttaşımızın hayatını kaybettiği vahim olay nedeniyle iptal edildi.