haber

Nilüfer Belediyesi Beylikdüzü ve Manyas'a örnek oluyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin’i makamında ağırladı. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Ahmet Çakıcı, Nazlı Yazgan, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun ile CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir de yer aldı. Fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Bozbey konuk başkanlara Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı projelerini anlattı. Başkan Bozbey, Nilüfer’i aynı zamanda eğitim, bilim, kültür-sanat ve spor kenti yapmak için yoğun çaba harcadıklarını kaydetti.

Başkan Mustafa Bozbey, konuklara Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde bulunan Nilüfer Barış Meclisi'ni ve Basın Toplantı Odası’nı da gezdirdi. Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin de ortak projelerin altına imza atmak istediklerini dile getirdi.

Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarının örnek olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Biz de bu örnek çalışmalardan faydalanmak istiyoruz. Başkan Mustafa Bozbey’i ve ekibini kutluyorum” dedi. Başkan Mustafa Bozbey, ziyaretleri için İmamoğlu ve Barçin’e teşekkür ederek “Duruyoruz” etkinliğinde 5 bin 990 kişiyle oluşturulan Atatürk portresini armağan etti.