Nilüfer Belediyesi Çalışanları Baba Çocuk Atölyesi’nde

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarının hafta sonu çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirmeleri için etkinliklerine bir yenisini ekledi. Baba ve çocuklarının birlikte eğlenceli bir gün geçirebilmesi için Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Baba-Çocuk Atölyesi düzenlendi.  Konak Kültürevi’nde gerçekleştirilen atölyeye 12 baba çocuklarıyla birlikte katıldı. Nilüfer Belediyesi’nde çalışan babalar, çocuklarıyla birlikte uçurtma yaparak keyifli dakikalar yaşadı.

4 hafta sürecek atölye kapsamında ilk hafta uçurtma yapan baba ve çocukları, önümüzdeki haftalarda da drama atölyesine katılacak ve  birlikte pasta yapacak. Atölyenin ilk haftasını keyifle geçiren çocuklar bir sonraki etkinlik için sabırsızlandıklarını söylediler. Çocuklar, babalarıyla birlikte böylesine renkli bir zaman geçirmelerini sağladığı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de teşekkür ettiler.