haber

Nilüfer Belediyesi çalışanları yeni yılı birlikte karşıladı

Nilüfer Belediyesi çalışanları, yılın son mesai gününde düzenlenen yeni yıl etkinliğinde güzel anlar geçirdi. Yeni yılı birlikte karşılayan çalışanlar, 2023’ün daha güzel bir yıl olması dileğinde bulundular.

 

Nilüfer Belediyesi’nin artık gelenekselleşen yeni yıl kutlaması 2022 yılının son mesai gününde gerçekleşti. Belediye çalışanları mesai saatinin bitiminde etkinlik alanında bir araya gelerek yeni yılı iyi dileklerle hep birlikte karşıladı.
Sokak lezzetlerinin yer aldığı ikramlardan tadan çalışanlar, kutlamaya Roman Orkestrası’nın hareketli parçalarıyla başladı.  Müziğe eşlik ederek eğlenen belediye personeli, yılın son çalışma gününe renkli bir şekilde veda etti.
Sahneye çıkan MG Davet Orkestrası da kutlamaya katılanlara güzel anlar yaşattı.
Çalışanlarıyla bir arada olamayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de kutlamaya görüntülü olarak katıldı. Herkese bir öncekinden çok daha güzel bir yıl dileyen Başkan Erdem, bütün bir yıl özveriyle çalışan Nilüfer Belediyesi personeline de teşekkür etti. Başkan Erdem, “2022 yılı zor geçti ama biz çok şeyi başardık, birçok ödül aldık. Bunlar sizin sayenizde oldu sizinle gurur duyuyorum. 2023 Türkiye’nin yılı olacak, hep beraber omuz omuza birlik beraberlik içinde yeni yılda çalışacağız. 2023 hepimize iyi gelsin, herkese mutlu yıllar” diye konuştu.

Yeni yıl pastasının da kesildiği kutlamanın en çok merakla beklenen kısmı olan yeni yıl çekilişine sıra gediğinde ise heyecan doruğa çıktı. 6 cep telefonu, 2 televizyon, elektrikli scooter, tablet, robot süpürge, parfüm, kahve makinası gibi 57 çeşitli farklı hediyenin yer aldığı çekilişte, şanslı isimler hediyelerini Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ve Nilüfer Belediye Meclis üyelerinden aldı.