Nilüfer Belediyesi çalışanlarına indirim imkânı

Nilüfer Belediyesi, çeşitli kurum ve kuruluşlarla protokol imzalayarak personelinin özel indirimlerden yararlanmasını sağlıyor. Bu kapsamda Nilüfer Belediyesi ve EstetikLine Kuaför ve Güzellik Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında belediye çalışanları, güzellik merkezinin uygulamalarından özel indirimlerle yararlanacak. Nilüfer Belediye Başkan Vekili Yalçın Işıkyıldız ile EstetikLine Kuaför ve Güzellik Merkezi adına Güven Keskin tarafından imzalanan protokol kapsamında belediye çalışanları, güzellik merkezinin uygulamalarından yüzde 20 indirimle faydalanacak.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde imzalanan protokol sonrasında Başkan Vekili Yalçın Işıkyıldız, atılan imza ile belediye personelinin, güzel ve kaliteli bir hizmetten daha indirimle faydalanma imkânı bulduğunu söyledi. EstetikLine Kuaför ve Güzellik Merkezi adına protokole imza atan Güven Keskin de Nilüfer Belediyesi personelinin lazer epilasyon, profesyonel makyaj, cilt bakımı, solaryum, bölgesel incelme, ipek kirpik ve kirpik lifting gibi çok sayıda imkândan yüzde 20 indirimle yararlanma fırsatı sunduklarını belirtti.