haber

Nilüfer Belediyesi Çiçek Festivali’nde onur konuğu olacak

‘Gülbahçe’ olarak anılan, çiçeğin başkenti İzmir’in Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Başkan Yardımcıları Ahmet Gerdan, Ferdağ Yiğit’le birlikte, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ile Bukle Erman’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Bayındır heyetine Nilüfer Belediyesi’nin çalışmaları anlatıldı. Ufuk Sesli, yakından takip ettikleri Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı projeleri ile ilgili olarak Başkan Bozbey’i kutladı.

 

Festivale davet

Bayındır Belediye Başkanı, Başkan Bozbey’i 4-8 Mayıs tarihleri arasında düzenleyecekleri 19. Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali’ne davet etti. Sesli, “Her yıl düzenlediğimiz festivale onur konuğu olarak bir il bir de ilçe belediyesini davet ediyoruz. Bu yılki festivalde Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Nilüfer Belediyesi’ni aramızda görmek istiyoruz. Konuk olan belediyeler festivalin açılış kortejinde de yer alarak açtıkları stantlarda tanıtım yapabiliyor. Geçen yıl düzenlenen festivale 1,5 milyondan fazla ziyaretçi geldi. Amacımız, çiçekçilikte dünya lideri olmak” şeklinde konuştu. Nilüfer Tiyatro ekibini de çok başarılı bulduğunu ifade eden Sesli, “Tiyatro ekibinizi belirleyeceğimiz bir günde Bayındır halkıyla buluşturmak istiyoruz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, festivale katılacaklarını söyledi. Bozbey, “Ulusal ve uluslararası alanda ün yapmış Nilüfer Belediyesi Halk Dansları ekibimizle birlikte açılış kortejinde yer alacağız” dedi. Ziyaretin sonunda Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Başkan Bozbey’e ilçesinin ünlü çiçeklerinden armağan etti.