haber

Başarılarını Başkan Bozbey ile paylaştılar

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da düzenlenen Adalet Koşusu’nun Engelli Kategorisi’nde Nilüfer Belediyesi’ni temsil ederek birincilik kürsüsüne çıkan Memduh Akıncı, ikincilik elde eden Murat Kalata,  bu yarışlara katılmalarına hem öncülük eden hem de destek veren Rıfat Küçükler ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek kupa sevinçlerini paylaştı.

 

Aynı zamanda Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tamirevi personeli olan Rıfat Küçükler, sporcularla burada tanıştıklarını ve kısa bir antrenmandan sonra yarışa katılarak başarılı olduklarını söyledi. Başarının kalıcı olmasını istediklerini söyleyen Memduh Akıncı ile Murat Kalata da “Nilüfer Belediyesi’nin desteğiyle katıldığımız yarışta derece yaptık. Başarıların devamı için antrenman yapabileceğimiz bir alana ihtiyacımız var. Nilüfer Belediyesi’nin adını başarılarımızla Türkiye’nin dört bir yanında duyurmak istiyoruz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Gelen talebi değerlendireceklerini belirten Başkan Bozbey de, başarılarından dolayı Memduh Akıncı, Murat Kalata ve Rıfat Küçükler’i kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.