haber

Nilüfer Belediyesi Dans Ligi’ne ev sahipliği yaptı

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun resmi Türkiye Dans Yarışması’nın beşinci etabı Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde tamamlandı. A,B ve C kategorilerinde Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılan yaklaşık 300 yarışmacı müziğin ritmine kendilerini kaptırarak kıyasıya yarıştı. Nilüfer Spor Tesisleri’nde düzenlenen yarışmanın açılış konuşmasını yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in sporun kenti olmasının yanı sıra dansın da kenti olduğunu kaydetti. Bozbey, “Dansın büyüleyici atmosferini Nilüfer’de Federasyonumuzla birlikte buluşturmayı devam edeceğiz. Biz istiyoruz ki genç yaşlı herkes dans etsin. Dans aslında kötülükleri de reddeder ve başımızdan savar. Dansın büyüleyici atmosferinde hep birlikte tekrar buluşmak dileğiyle,” dedi.

 

Türkiye Dans Sporları Federasyon Başkanı Tolga Han Çinkitaş da Nilüfer Belediyesi’nin katkılarından dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür ederek plaket verdi.

 

Salsa Kulüplerarası Dans Ligi’nin açılış konuşmalarının ardından sahne alan minikler, gençler ve yetişkinler olarak farklı kategorilerde yarışan dansçılar jüri karşısında hünerlerini sergiledi. Yarışmanın sonunda dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları verildi.