Nilüfer Belediyesi eğitmenleri özel gecede buluştu

Nilüfer Belediyesi, Öğretmenler Günü’nde, belediye bünyesinde görev alan eğitmenleri unutmadı.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Kütüphane Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde görev yapan eğitmenler için, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel bir gece düzenlendi. Bu Köşe Restaurant’taki geceye Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Aysel Okumuş ile Ahmet Kılıç da katıldı. Gecede, Nilüfer Belediyesi’nde görev yapan tüm eğitmenlere emeklerinden dolayı teşekkür belgesi verildi. Nilüfer’in, kültür sanat, spor ve eğitim kenti olmasında eğitmenlerin de katkısı olduğunu belirten Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün eğitmen ve öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Nilüfer Halk Dansları Topluluğu eğitmenleri gecede bir de sürpriz yaptı. Eğitmenler, salsa, zumba ve tangolarıyla geceye renk kattı.