haber

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde oryantiring heyecanı

Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün personele yönelik etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Belediye çalışanları bu defa haftanın son iş gününde oryantiring heyecanı yaşadı. Çalışanlar arasındaki uyumu arttırmak, takım ruhunu geliştirmek ve binayı daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde kat oryantiringi düzenlendi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya belediyedeki tüm müdürlüklerden çalışanlar katıldı.  Aralarında Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de bulunduğu 5’er kişiden oluşan 35 takımla toplam 175 çalışan yarışmada yer aldı. Katılımcılara ter döktüren kat oryantiringi yarışmacıların Halk Evi önünde toplanmasıyla başladı. Bilgilendirmenin ardından yarışmacılar çalan düdükle birlikte kendilerine verilen yapboz parçalarını bulmak için kıyasıya mücadeleye giriştiler. Yarışmacılar Halk Evi’nde  4 katına yerleştirilen 20 noktadaki yapboz parçalarını bulmak için büyük bir koşturmaca yaşadı. Nefes nefese geçen yarışta yapboz parçalarını toplayanlar tekrar Halk Evi önündeki masalarına  koştu. Atatürk posteri ve “Devrimlerinin izindeyiz” yazılı yapbozu ilk tamamlayan grup Plan ve Proje Müdürlüğü  çalışanlarının oluşturduğu Etüt Proje takımı oldu. İkinci takım İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı

İmar-2 takımı olurken, üçüncülüğü de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden  Grup Abone ile Yazı İşleri Müdürlüğü’nden Grup 205 paylaştı.

Yarışmada birinci olan grup Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte Sheraton Oteli’nde akşam yemeği yiyecek.

Dereceye giren diğer gruplar da  çeşitle hediyelerle ödüllendirilecek.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü personelin motivasyonunu da artıran macera ve akıl oyunu kat oryantiringini belli aralıklarla sürdürecek.