Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde milli maç heyecanı

Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı büyük bir heyecana ev sahipliği yaptı. A Milli Takımı’nın Euro 2016 Avrupa Şampiyonası grup maçında İspanya ile yaptığı maç Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekranda yayınlandı. Meydanda toplanan yüzlerce taraftar heyecan ve coşku içerisinde maçı izlerken milli takıma tezahüratlarla destek oldu.

Maçı meydandaki dev ekranda izleyenler arasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve oğulları Meriç ile Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, çok sayıda Nilüfer Belediyesi çalışanı da vardı. Başkan Bozbey, ailesi ile birlikte milli takım forması giyerek heyecana ortak oldu.

Karşılaşmadan beklenen sonuç çıkmasa da yüzlerce futbol sever açık havada hep birlikte maç izleme keyfi yaşadı.