haber

Nilüfer Belediyesi’nde öneri sunan personele ödül

Nilüfer Belediyesi’nin, personelin her türlü hizmete yönelik önerilerini değerlendirdiği  ‘Öneri Sistemi’  başarıyla uygulanıyor. Her geçen yıl Öneri Sistemi’ne katkıda bulunanların sayısı artarken, sunulan önerilerin büyük kısmı da hayata geçiriliyor.

 

2014 yılında Öneri Sistemi’ne 452 personel katıldı. 452 kişi arasından dereceye giren 3 kişi ile en yenilikçi öneri veren personel ödüllendirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden Fatma Gül Aydın, Özel Kalem Müdürlüğü’nden Aykut Çetin ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Şebnem Bürün ilk 3 dereceye girerken, en yenilikçi önerinin sahibi de Melahat Atlı oldu. Dereceye giren personele ödüllerini Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Bukle Erman ile Yalçın Işıkyıldız verdi. Plaket, hediye paketi ve 150 liralık hediye çekiyle ödüllendirilen personele Başkan Yardımcıları katkıları nedeniyle teşekkür etti.

 

Nilüfer Belediyesi, belediye dışında katıldıkları etkinlik ve organizasyonlarda dereceye girerek ödül alan personel ile lisans ve yüksek lisanslarını tamamlayan personeli de unutmadı. Uludağ’ın Zirvesindekiler Öğrenci Ödülleri’nde gösterdiği başarı nedeniyle Ramis Ceylan ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Logo Yarışması ve UÜ Logo Yarışması’nda da üçüncülük alan Mustafa Yılmaz da ödüllendirildi.

 

Ayrıca Gökhan Yıldız, Mustafa Kemal Avdal ve Halil Durmuş’a da lisans diploması aldıkları için plaket ve hediye çeki ödülü verildi.