haber

Nilüfer Belediyesi’nde yeni yıla renkli karşılama

Nilüfer Belediyesi personeli, Başkan Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey ile birlikte Halk Evi’nde 2016’ya ‘merhaba’ dedi.

Mesai sonrasında düzenlenen etkinlikte bir araya gelen personel Nilüfer Bando eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı. Etkinlik, yapılan hediye çekilişiyle heyecanlı anlara sahne oldu.  

Başkan, Başkan Yardımcıları ve müdürlerin yer almadığı hediye çekilişine diğer tüm çalışanlar katıldı.

Başkan Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Başkan Yardımcısı Turgay Erdem’in yaptığı çekiliş sonucu Nilüfer Belediyesi çalışanlarından Ali Aydoğdu ile Cansu Pınar Çeçener cep telefonu, Sait Demirtaş diz üstü bilgisayar, Beliz Begüm Yılmaz televizyon, Özden Doğrusöz de kahve makinesi kazandı.

 

Bozbey: Bizler bir aileyiz

Tüm personelin bir araya geldiği buluşmada Başkan Mustafa Bozbey, yeni yıla ilişkin iyi dilekleri dile getirdi. Çalışanların yeni yılını kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “Nilüfer’in bu noktaya gelmesinde hepinizin emeği var. Sizlerle önümüzdeki yıl daha özverili, daha planlı ve nitelikli iş yapma konusunda hassasiyetlerinizi de öne koyarak, hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz emeklere teşekkür ediyorum. Yıllardır birlikte çalışıyoruz ve bundan sonra da birlikte güzel projeler üretmeye devam edeceğiz. Bizler de sizlerin yanında olarak, sorunlarınızı çözerek, yaşam standartlarınızı yükselterek, performansınızı biraz daha yukarıyı çekmek istiyoruz. Birbirimize sahip çıkalım ve iyi bir iş arkadaşı olalım. Birbirimize olan destek ve dayanışmayla aşamayacağımız hiçbir konu yok. Bizler bir aileyiz ve birçok konuda örnek bir kurumuz” dedi.

Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayan Başkan Bozbey, “2015 yılında çok acı günler yaşadık. Terör, kadına şiddet, cinayet, insanların birbirlerine yönelik şiddeti düşündüğümüzde 2015 yılı ülkemiz ve dünya açısından pek güzel geçmedi. Umudumuz var ve umudumuzu asla yitirmiyoruz. Biz biliyoruz ki demokrasi, özgürlük, insan hakları, eşitlik, vicdan, sosyal projeler bizim odak noktamızdır. Bunlara sahip olan insanlar ve bu insanların oluşturduğu topluluklar çoğaldıkça bu dünya daha güzel, daha yaşanabilir bir dünya olacaktır. 2016 yılının savaşsız, sömürüsüz ve insan hakları ihlallerinin hiç olmadığı, anaların, çocukların, insanların ağlamadığı bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.

Nilüfer Belediyesi’nde ayrıca tüm personele yeni yıl armağanı olarak ajanda verildi. Hediyeleri dağıtan Nilüfer Belediyesi Meclis üyeleri, personelin yeni yılını kutladı.