Nilüfer’de karla mücadele ekipleri iş başında

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kar yağışının etkisini artırmasıyla birlikte alarma geçti.

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte sahaya çıktı. Karla mücadele için oluşturulan ekipler, yaklaşık 100 personelle 24 saat ilçe genelinde görev başında. Ekipler, greyder, beko loder ve kamyonlardan oluşan toplam 30 araç ve makine ile ilçenin kardan etkilenen bölgelerinde yol açma ve tuzlama çalışması yapıyor. Araç ve makinelerle kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde tuzlama yapan ekipler greyderle de yol açıyor.

Mevkiciler de kentin çeşitli noktalarında yaya ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Nilüfer halkının ulaşımını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, ‘Yoğun kar yağışı dolayısıyla yollarda sıkıntı yaşamamak adına ekiplerimiz 24 saat teyakkuz halinde olmaya devam edecek. Yurttaşlarımızın ulaşımı için özverili şekilde çalışmalarını yürüten ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Sürücülerimizden de zincir ve kış lastikleri olmadan trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi canla başla çalışarak kent ulaşımını rahatlatma adına gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz’ dedi.