haber

Nilüfer Belediyesi’nden FSM-Der’e destek

Yaklaşık 50 işletmenin üye olduğu derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükyalçın, henüz çok yeni bir dernek olduklarını, tüzüklerinin bir gün önce onaylandığını aktarırken, ilk olarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ettiklerini söyledi. “Amacımız FSM’nin cazibe merkezi özelliğini artırmak. Nilüfer Belediyesi’yle etkinliklerin duyuruları, sosyal sorumluluk projelerine destek gibi her türlü işbirliğine de hazırız. Belediyeyle fikir alışverişinde bulunarak katkı sağlamak istiyoruz,” dedi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey de el birliğiyle FSM Bulvarı’nı daha iyi hale getirilebilmesinin mümkün olduğunu belirterek, “FSM Bulvarı’nın İstanbul’daki Bağdat Caddesi kadar cazip olmasının olanaklıdır. Bunun için sizin dernekleşmeniz önemli bir adım. Hepimize FSM’yle ilgili çok iş düşüyor. FSM Bulvarı’ndaki en önemli sorun otoparkla ilgili. Bulvarla ilgili projemiz var, Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik. Ancak yıllardır bu konuyla ilgili bir sonuç alamadık,” açıklamasını yaptı. 

FSM Bulvarı’yla ilgili gönlünden geçenin insanların ailece yürüyerek oradaki mekanlardan yararlanması olduğunu ifade eden Bozbey, “Bulvar üzerinde sadece eğlence adreslerinin değil, mağazalar gibi diğer ticari ünitelerin de olmasını istiyoruz. Bulvarın bazı kör noktaları var. Oralar da Büyükşehir’le yapacağımız plan ve yönetmelik değişiklikleriyle hareketli hale getirilebilir,” dedi.