haber

Nilüfer Belediyesi’nden gençlere destek

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eş Başkanları Berk Kaya ve Hande Nur İpek, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Bukle Erman ve Yalçın Işıkyıldız’ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay’ın da hazır bulunduğu Halk Evi’ndeki ziyarette eş başkanlar, çalışmaları hakkında bilgi vererek destek istedi. Gençlik Meclisi’nin ihtiyaçlarını Erman ve Işıkyıldız’a aktaran Kaya ve İpek, “Gençlerin faaliyet alanlarının artırılmasına yönelik desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda Nilüfer Belediyesi’nden destek istiyoruz. Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin, üyeler, gençlik kuruluşları ve öğrenci toplulukları ile birlikte daha aktif çalışmalarda bulunabilmesi, herkese daha kolay ulaşabilmesi amacıyla Görükle Spor Parkı’nda yer talep ediyoruz” dedi.

Nilüfer Belediyesi olarak gençlerin yanında olduklarını ve her zaman destek verdiklerini belirten Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da ilgili yerlere anında talimat vererek, gençlerin talebini karşıladı.

Eş Başkanlar Kaya ve İpek, desteklerinden dolayı Erman ve Işıkyıldız’a çiçek vererek teşekkür etti.