Nilüfer Belediyesi personeline dil kursu indirimi

Protokol, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Bursa Amerika Kültür Dil Okulları yetkilisi Serdar Köprülü arasında imzalandı. 2015 yılı Aralık ayına kadar geçerli olacak protokol çerçevesinde, Bursa Amerika Kültür Dil Okulları’nda İngilizce eğitimi almak isteyen Nilüfer Belediyesi personeli ile birinci derecedeki yakınlarına %20 oranında indirim uygulanacak. 7 ile 12 kişilik sınıflarda verilecek İngilizce dil eğitiminden faydalanmak isteyenler için hafta içi veya hafta sonu; sabah, öğle ve akşam seçenekleri bulunuyor.

Anaokulunda %50 indirim

Nilüfer Belediyesi tarafından imzalanan bir başka protokolle de çalışanların 3-6 yaş arasındaki çocukları için anaokulun indirimi sağlandı. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Green Grand Özel Eğitim (Büyük Umut Anaokulu) adına Mehmet Ceylan arasında imzalanan protokolle Belediye personeli çocuklarına bu eğitim kurumunda %50 oranında indirim uygulanacak. Protokol, 30 Haziran 2015 tarihine kadar geçerli olacak.