Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” Çöl Oyunu ile sahnede

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”, yeni sezonda da sanatseverleri tiyatroya doyuracak. Yeni oyunlarla izleyicilere tiyatro keyfi yaşatacak olan Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” sezonu, “Çöl Oyunu” ile açtı. Dünya prömiyeri ile Nâzım Hikmet Kültürevi’nde izleyici karşısına çıkan “Çöl Oyunu” na sanatseverlerin ilgisi büyüktü.

Oyuncu- yönetmen Ali Düşenkalkar’ın rejisi ile sahnelenen oyunun dekor-kostüm tasarımını Funda Çebi, hareket düzenini de Cihan Yöntem yaptı.

Beliz Güçbilmez’in yazdığı  “Çöl Oyunu”, üzerimize gelen çölden kaçanları, kaçamayanları, kaçmak isteyenleri, inadına savaşanları ve hatta çöl olanları hikâye ediyor.

Başarıyla sahnelenen oyunu ilgiyle izleyen tiyatro meraklıları oyuncuları ayakta alkışladı. Oyunun sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Pelin Sevgi, yönetmen Ali Düşenkalkar ve oyuncuları çiçek vererek kutladı.

Çöl Oyunu her cuma ve cumartesi akşamı saat 20.00’de Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenmeye devam edecek.