Perihan Eski’nin 10 yıllık çalışmaları bu sergide

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi her hafta yeni bir sergiye sahne oluyor. Bu defa sanatçı Perihan Eski, 10 yıldan bu yana yaptığı eserleri sanatseverlerin beğenisine sundu. 61 eserin yer aldığı karma resim sergisinin açılış törenine; Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Pelin Sevgi, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi açılışında konuşan Nilüfer Belediyesi Başkan vekili Pelin Sevgi “Bu sergi aslında kadınların neler yapabildiğinin bir kanıtıdır. Karanlıkların dolaştığı bu havada gülümseten rengârenk bir sergi açılışı bizi çok mutlu etti. Sanatın kenti Nilüfer’e çok yakışan bu sergide emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin her zaman sanatçının yanında olduğunu vurgulayan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da  “Perihan Eski’nin eserlerinin yer aldığı bu sergi bizim için çok değerli, 10 yıllık çalışmalarını bizimle paylaşması çok önemli. Bu eserler hem geçmişimizi, hem geleceğimizi anlatıyor. Sanatla uğraşan arkadaşlarımıza verdiğimiz destek bizim boynumuzun borcu, destek vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Sanatçı Perihan Eski de sanata ve sanatçıya destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Büyük beğeni toplayan sergi 23 Ekim Cuma gününe kadar Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.