Nilüfer Belediyesi ''Tiyatro'' oyuncu seçmeleri tamamlandı

Geçtiğimiz günlerde titiz bir çalışma sonrasında 2015-2016 sezonunda oynanacak oyunları Danışma Kurulu önerisiyle belirleyen Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” aynı titizliği oyuncular için de gösterdi.

2015 -2016 tiyatro sezonunda Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” ile çalışmak için 179 oyuncu başvurdu. Yapılan atölye çalışmaları oyuncular kadar yönetmenler için de zor geçti. Yönetmenler onlarca yetenekli aday arasından 12 kişilik bir kadro oluşturdular. Yönetmenler ile yapılan beş günlük atölye çalışması sonucunda Arman Yıldız, Bahar Özyörük, Burcu Özcan, Cansu Ecem Karabulut, Çağrı Büyüksayar, Gökhan Kum, Hakan Kahraman, Mert Tiryaki, Mesut Özsoy, Suat Onur Çalık, Şeyma Gökçe Cengiz, Yüce Armağan Erkek, Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”nun sözleşmeli oyuncuları oldu.