Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” ya Direklerarası Seyirci Ödülü

Geçtiğimiz sezon sahnelediği oyunlarla büyük beğeni toplayan Nilüfer Belediyesi “ Tiyatro” ya çalışmalarının karşılığı ödül olarak dönüyor. Bu yıl 15.  kez düzenlenen  Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında  2014-2015 tiyatro sezonunda  başarılı bulunan oyunlar ve oyuncular arasında Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” da var.

Nilüfer Belediyesi  “Tiyatro”nun geçtiğimiz sezon sahnelediği  oyunlardan biri olan Ödenmeyecek Ödemiyoruz isimli oyunda  rol  alan Payidar Tüfekçioğlu Performans Ödülleri’nde  Erkek Oyuncu Ödülü’ne değer görüldü. Eşeğin Gölgesi isimli oyunda rol alan  Mesut Özsoy da Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldı.

Ayrıca   Tasarım Ödüllerinde de  Funda Çebi, Eşeğin Gölgesi isimli oyundaki kostümleriyle ödüle değer görüldü.

Eskişehir’de Odunpazarı Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, 2013-2014 sezonunda Adana, Ankara, Bartın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Sivas ve Van'dan 19 kategoride  en başarılı olan oyunlar, oyuncular ve tiyatrolar ödüllerini  aldı.