Nilüfer Belediyesi vatandaşların zor gününde de yanında

Ağustos ayında Balkan Mahallesi’nde meydana yangında evlerinin çatısı yanan apartman sakinleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Sabri Özlem de hazır bulundu. Nilüfer Belediyesi’nin, zor zamanlarında yanlarında olarak, mağduriyetlerini giderdiğini belirten apartman sakinleri, Başkan Turgay Erdem’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Nilüfer Belediyesi olarak bir yandan vatandaşlara kaliteli hizmet üretirken, diğer bir yandan da her koşulda Nilüferliler’in yanlarında olduklarını belirten Başkan Turgay Erdem de, “Vatandaşlarımıza zor günlerinde imkanlarımız dahilinde destek olmaya ve dayanışma örneği sergilemeye önem veriyoruz ve onların yanında oluyoruz. Apartman sakinlerimize tekrar geçmiş olsun diliyorum. Bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi. Kurban Bayramı öncesi Balkan Mahallesi’nde meydana gelen yangında 4 apartmanın çatısı büyük zarar görmüştü. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, evlerinin çatısı yanan mahalle sakinlerini olay anında ziyaret ederek, destek sözü vermişti. Nilüfer Belediyesi, evlerin çatısını kısa sürede onararak, vatandaşların kullanımına sunmuştu.