haber

Nilüfer Belediyespor’a tecrübeli pasör

Yeni sezonda büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Zeynep Seda Uslu’yu bir yıllığına renklerine bağladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık da katıldı.

 

Seda’yı uzun süredir takip ettiğini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Yeni ve iddialı bir takım kuracağız. Seda da bu takımın bir parçası oldu. Geçen sezon transfer sezonunun sonlarında göreve geldik. Elimizden geldiğince takıma katkı sağlayacak transferler yaptık. Herkesin umutsuz baktığı takım ligi beşinci sırada bitirdi. Pasörümüzün sakatlanması bizi zora sokmuştu. Seda kardeşimizin Bursalı olması bizim için ayrı bir değer. Kariyeri başarılarla dolu olan kardeşimizin takıma faydalı olacağına gönülden inanıyorum. Önümüzdeki sezon voleybol liginde fırtına gibi esecek bir Nilüfer olacak. Nilüfer de transfer bitmez” ifadelerini kullandı.

 

Nilüfer Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten tecrübeli sporcu Seda Uslu, “Yeni sezon için Nilüfer Belediyespor olarak hedeflerimiz var. Takıma faydalı olmak adına elimizden geleni sahada vermeye çalışacağız. Bursa şehrine ve Nilüfer Belediyespor’a hizmet edeceğim için mutluyum. Benim için iyi bir takım ve yeni bir heyecan olacak. Kendimi şimdiden evimde gibi hissediyorum” şeklinde konuştu.

 

Vakıfbank, Galatasaray, Eczacıbaşı, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda mücadele eden Uslu, son olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor’da forma giymişti.