Nilüfer Belediyespor başarısını cimnastikte de tescillendirdi

Mersin’de düzenlenen Türkiye Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Nilüfer Belediyesporlu Ayşe Naz Topograf, başarısını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le paylaştı. 27-29 Haziran tarihlerinde Mersin Cimnastik Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya katılan Nilüfer Belediyespor’un minik cimnastikçileri Türkiye çapında büyük başarıya imza attı. Türkiye genelinde minikler kategorisinde 66 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Nilüfer Belediyesporlu Ayşe Naz Topograf Türkiye üçüncüsü oldu. Minikler-Takım Yarışmaları’nda da mücadele eden Nilüfer Belediyesporlu minikler derece alarak Türkiye beşincisi oldular.

Antrenörlüğünü Zeynep Demir, Türker Kamer ve Tuncay Dalgıç’ın yaptığı Nilüfer Belediyesporlu 8 yaşındaki Artistik Cimnastik sporcusu Ayşe Naz Topograf, Mersin de elde ettiği başarısını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le paylaştı.

Nilüfer Belediyesi Başkanlık makamında Nilüfer Belediyespor’un başarılı cimnastikçisi Ayşe Naz Topograf’ı ağırlayan Başkan Bozbey, Ayşe Naz’ın Nilüfer’de cimnastik sporunun gelişmesinde öncü olacağını söyleyerek, “Ayşe Naz inanıyorum ki ileride Türkiye'nin en iyi sporcuları arasında yer alacak. Olimpiyatlarda bizi temsil edecek. Yapımı süren jimnastik salonumuz tamamlandığında daha rahat çalışma imkânı bulacak ve onun gibi birçok başarılı sporcu oradan çıkacak,” şeklinde konuştu.

Minik sporcuyla bir süre sohbet eden Başkan Bozbey, çeşitli hediyeler vererek başarısından dolayı kutladı.