Nilüfer Belediyespor basketbolda büyük fark attı

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 8. hafta maçında Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı rakibi Muşspor 1917 ile karşı karşıya geldi. Yüzüncüyıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen karşılaşmaya ev sahibi Nilüferli basketçiler etkili başladı. Mavi yeşil beyazlı ekip, ilk periyodu Adnan Hepgür'ün pota altı etkinliği ve Sait'in dış şutlardaki isabet yüksekliği ile 38-5 önde tamamladı.

İkinci periyoda da güçlü ekiple devam eden Nilüfer Belediyesporlu basketçiler etkinliklerini sürdürdü ve ilk yarıyı 63-16 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Nilüfer Belediyespor 3. çeyreği 89-20, maçı da 77 saygı farkla, 109-32 kazandı. Nilüfer'de 7 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı.