Nilüfer’de fidanlar İyigüllü anısına dikildi

Nilüfer Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ağaçlandırma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Orman Haftası kapsamında bu kez fidanlar Bursa Osmangazi Rotary Kulübü’nün eski başkanı merhum Mehmet İyigüllü anısına dikildi. Nilüfer Belediyesi ve Bursa Osmangazi Rotary Kulübü iş birliği ile Kurtuluş Mahallesi’nde düzenlenen dikim törenine katılım yoğun oldu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüfer Belediye Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, Bursa Osmangazi Rotary Kulübü Dönem Başkanı Metin Yaran ve kulüp üyeleri katıldı.

50 çam fidanının dikiminin ardından Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Bursa Osmangazi Rotary Kulübü Dönem Başkanı Metin Yaran’a ağaçlandırma çalışmalarına katkıları  için teşekkür belgesi verdi.

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdiklerini kaydeden Yaran, merhum İyigüllü anısına gerçekleştirdikleri fidan dikimi ile ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.