Nilüfer Belediyespor’un 8. Olağan Genel Kurulu, Konak Olimpik Havuz Tesisleri’nde yapıldı. Çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığı’nı Melek Küçükbayraktar yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından genel kurulda 2013 yılı ve 01 Ocak-15 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki faaliyet ve hesap raporları ile denetim kurulu raporları okunarak, oylamaya sunuldu. Yeni dönem tahmini çalışma raporu ve bütçenin de okunup oylanmasının ardından yönetim, denetleme ve disiplin kurulları asli ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan açık oylama sonucu Ali Karamık ve listesi oy birliğiyle kabul edildi.


Yapılan oylamaya göre yönetim, denetim ve disiplin kurullarının asil üyelikleri şöyle oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Ali Karamık, Naci Kale, Fuat Alparslan, İrfan Demirdüzen, Ayhan Korgavuş, S. Özgür Palaz, Murat Özge, Fevzi Çağlayan, Hüseyin Yetişiroğlu, Melek Küçükbayraktar, Tan Gündüz, Meral Çakıcı, Erol Yılmazer

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Ekrem Pamuk, Hüseyin Sağnıç, Ece Tamer,

Disiplin Kurulu Üyeler: Sema Demircan, İlhan Köroğlu, Nalan Ünal


Yapılan oylamaların ardından dilek ve temennilere geçildi. Nilüfer Belediyespor'un geçmiş dönem Başkanı ve Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, “Yönetim kurulunda görev alan arkadaşları kutluyorum. Nilüfer geliştikçe, Nilüfer Belediyespor’un da sorumlulukları artıyor. Yaklaşık 20 branşın olması ve burada hedeflenen başarı son derece önemli. Yeni yönetimin başarı için elinden geleni yapacağına inanıyorum. İlk hedefimiz halka spor yaptırmak, sonrada yarışmacı takımlarımızın başarı elde etmesini sağlamaktır. Tesisleşmeye devam edeceğiz. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman sporun yanındayız. Nilüfer Belediyespor’da Nilüfer Belediyesi gibi örnek bir kurum ve yapı olmalı,” dedi.

Yeni seçilen Başkan Ali Karamık da üyelere teşekkür ederek, Nilüfer Belediyespor’un başarısını daha yukarılara çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.