Küçük girişimciler kendilerine Başkan Bozbey’i örnek aldı

Liderlik ve girişimcilik konusunda kendilerine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i örnek alan Osmangazi Koleji öğrencileri heyecanlı bir gün yaşadı. Öğrenciler Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek okullarında yürüttükleri Liderlik ve Girişimcilik Akademisi projesini anlattılar. Öğrenciler kendilerine Başkan Bozbey’i örnek aldıklarını söyledi. Beşinci sınıf öğrencisi Onur Alp Yalınbaş hafta sonları gördükleri eğitimle liderlik ve girişimciliklerinin arttığını söyleyerek proje hakkında bilgilerini aktardı. Küçük girişimciler Mustafa Bozbey’e bir buket çiçek ile kalem armağan etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de girişimcilik ruhunun erken yaşta başlamasının gelecek açısından çok önemli olduğunu kaydetti. Artık rekabetçi bir dünya ile karşı karşıya kalındığını kaydeden Başkan Bozbey, böylesine bir ortamda başarılı olmak için erken yaşlarda eğitim almanın önemini vurguladı. Başkan Bozbey öğrencilere başarılar dileyerek, öğretmen ve aileleri de kutladı. Bozbey geleceğin girişimcilerine çeşitli armağanlar takdim etti.